Нашумялата танцова формация Петлите ще покаже спектакъла си Да  докоснеш

...
Нашумялата танцова формация Петлите ще покаже спектакъла си Да  докоснеш
Коментари Харесай

Петлите от Бургас ще покажат мечтите си в Пловдив

Нашумялата танцова групировка „ Петлите ” ще покаже спектакъла си „ Да  докоснеш фантазията “ на 16 ноември от 19 часа в зала „ Сила “. Специален посетител в Пловдив ще актрисата Силвия Петкова. „ Петлите ” ще покажат едно атрактивно шоу. 

В него ще взе участие и Георги Димитров - основателят на неповторимата групировка за деца от домовете и децата от фамилии.

Спектакълът е юридически по биографичната книга за основаването на групировката, а премиерата му бе през лятото на 2019 в Летния спектакъл на Бургас.  

Георги Димитров ще показа в Пловдив своя персонален роман, който е израснал в дом „ Коджакафалията “ в Бургас. 



В спектакъла вземат участие ученици на институциите, които са били част от танцовата групировка от основаването ѝ досега. От основаването досега групировката е изнесла над 300 независими концерта.  

В началото на 2006 година с поддръжка на Фондация „ Детство за децата ” и Асоциация „ Деметра ” е основана танцова групировка „ Петлите ”. В групата взимат присъединяване деца от вкъщи „ Ал.Г. Коджакафалията ” гр. Бургас.                  

Проектът „ Да докоснеш фантазията ” е сбъднат с поддръжката на Министерство на културата, на Община Пловдив, община Бургас и община София, както и на всички спонсори и сътрудници, които в годините са повярвали в гения на „ Петлите “. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР